Groen Licht voor de Wedstrijd

Installeer SMA TS4-R optimizers en Win

Iedereen die een TS4-R optimizer van SMA installeert, kan fantastische vouchers verzamelen en maakt kans op een onvergetelijke dag op de Nürburgring. Tussen 1 augustus 2017 en 31 december 2017 kunnen de zonnestroominstallateurs profiteren van een spectaculaire verkooppromotie. In deze periode registreert u alle aangekochte en geïnstalleerde TS4-R-onderdelen van SMA, die hiervan alles optelt. Alles wat u moet doen, is uw facturen toevoegen.

1. Ritwinnaars: Vouchers

Tel ze samen en win

  • Per 50 TS4-R-onderdelen die uw bedrijf registreert, ontvangt u een Mastercard voucher ter waarde van € 20.
  • U kunt uw vouchers inruilen bij heel wat gekende verdelers, de Mastercard vouchers worden aanvaard door zo'n 35 miljoen contractbedrijven.

2. Podiumplaatsen: VIP-Dag op de Nürburgring

3, 2, 1, go!

Het bedrijf dat de meeste TS4-R-onderdelen registreert, wint een VIP-dag voor twee personen op de Nürburgring. De  winnaars van Frankrijk, België, VK en Nederland worden in januari 2018 bepaald en gecontacteerd.

Uw VIP-dag op de Nürburgring
Ontdek het circuit van dichtbij. Neem een kijkje achter de schermen van het motorracen, zwaai de Kampioenenrace op gang en rijd de Grand Prix als copiloot aan een duizelingwekkende snelheid.

Kampioenenrace
Een echte race-ervaring zonder uitlaatgassen dankzij de volledig elektrische Renault Twizy. De Kampioenenrace is gebaseerd op het beroemde jaarlijkse event waar 's werelds beste rijders rechtstreeks met elkaar in confrontatie gaan en hun kwaliteiten testen in identieke wagens. De winnaar van de Kampioenenrace krijgt een unieke ervaring met 700 pk op het racecircuit.

Rit als copiloot
Geflankeerd door een professionele racepiloot, ervaart u de adembenemende combinatie van snelheid en voertuigcontrole op de Grand Prix racebaan.

Backstage tour
Neem een kijkje achter de schermen van de Nürburgring tijdens een backstage tour. Deze zones zijn normaal gezien niet toegankelijk voor bezoekers en kunnen enkel bezocht worden als onderdeel van deze exclusieve tour. Vakkundige gidsen leiden jullie met informatie en spannende verhalen door de bijna 90-jarige geschiedenis van dit prachtige event. U bezoekt onder andere de Grand Prix pilotenpaddock, de HAZET pits, het perscentrum en het VIP-terras. Vanaf het dak van het pitgebouw geniet u van het prachtige uitzicht over de Grand Prix racebaan.

Ring°werk motorsport dinner
Dompel uzelf onder in de spannende geschiedenis van de Nürburgring en geniet van het fascinerende verhaal van 's werelds meest veeleisende en legendarische racebaan. We nodigen u uit voor een onvergetelijk diner tussen wagens die geschiedenis geschreven hebben, zoals de unieke Silver Arrow replica en echte Formule 1-racewagens.

Neem deel

Bedrijven met een hoofdzetel in Frankrijk, VK, België en Nederland die de TS4‑R‑onderdelen geïnstalleerd hebben, mogen deelnemen aan de wedstrijd. Deelnemers kunnen op elk ogenblik tijdens de promotieperiode onderdelen registreren:

  • Registreer en aanvaard de algemene deelnamevoorwaarden.
  • Stuur ons uw facturen toe (1 augustus tot 31 december 2017) op het hieronder vermelde adres.
  • Alle TS4-R-M, TS4-R-S en TS4-R-O-onderdelen worden opgeteld.
  • Zodra u aan 50, 100, 150, etc. toestellen zit, ontvangt u automatisch uw voucher.
  • De winnaar van de hoofdprijs wordt bekend gemaakt in januari 2018.

Voorwaarden en condities van deelname aan de SMA TS4-R Verkoopwedstrijd

Registreer nu en neem deel:

Registreer

SMA Solar Technology AG
Verkoopspromotie TS4-R
Sonnenallee 1, 34266 Niestetal, Duitsland
E-Mail: action@SMA-Benelux.com