SMA Partnerschap
LinkedIn - SMA Benelux
Facebook - SMA Benelux
Sunny - SMA Corporate Blog
SMA YouTube channel

Samen staan we sterk. Samen bereiken we meer.

Samen met onze installateurs streven wij naar wederzijds succes. We bieden de installateurs een uitgebreid en relevant scala van diensten. We investeren ook in de marketingondersteuning van installateurs en organiseren regelmatig vakopleidingen in de SMA Solar Academy.

We bereiken zoveel meer als we samenwerken en kennis delen!

SMA Partnerschap

SMA partnert met installateurs, want 1 + 1 = 3!

Binnen onze kantoormuren is ‘partneren’ een werkwoord dat hoog op de prioriteitenlijst staat. We streven steeds naar de beste ondersteuning voor installateurs.

Contacteer hier onze collega's om meer te weten te komen over het SMA Partnerprogramma

SMA Solar Academy

De SMA Solar Academy – Kennis delen als filosofie

We dragen ‘kennis delen’ hoog in het vaandel. Installatieplanning, het volledige omvormerassortiment, de SMA communicatie-oplossingen, ... , tijdens onze opleidingen vergaren de installateurs alle nodige kennis. Trends, nieuwe ontwikkelingen, actuele thema’s en nieuws uit de sector komen aan bod. Deskundig en praktijkgericht, zodat installateurs in een dynamische omgeving als de PV-sector ook op lange termijn succesvol zijn.

Op zoek naar meer PV-kennis?

SMA producten kopen

SMA producten kopen

Onze omvormers bieden de hoogste rendementen, de laagste uitvallen en bevatten de slimste technologieën. Bovendien optimaliseren we, op basis van feedback, onze dienstverlening. Zo is SMA dé referentie in de omvormermarkt geworden.

Onze producten worden verkocht via een uitgebreid distributienetwerk. Aarzel dus niet om één van onze verdelers te contacteren voor vragen over de aankoop van onze producten.
Hier vindt u hier de lijst van onze verdelers.

Op zoek naar meer productinfo?