Krijgt u weleens vragen over batterij-oplossingen? Of wilt u voorbereid zijn voor de toekomst? Kom naar onze dagopleiding  en stoom u klaar voor de markt van morgen!
 We beginnen de opleiding met het verschil tussen een eiland systeem (off-grid) en een netgekoppeld systeem (on-grid). Voor de residentiële markt  focussen we op de netgekoppelde systemen. We lichten de verschillende oplossingen toe met betrekking tot verhoging van het eigenverbruik, de back-up oplossing en nieuw is de secure power supply functie. 

Vervolgens leren we hoe we met Sunny Design een gepaste offerte maken voor de verschillende toepassingen. 

In deze cursus leren we u de kneepjes van het vak. Zo nemen we  u mee in de installatie  en ziet u hoe SMA batterij-oplossingen zich vlot laten installeren en inbedrijfstellen. Even belangrijk is de online opvolging waarin uw klant zijn systeem kan monitoren. U leert tijdens de training hoe u vanop afstand een eerste inschatting kan maken. 

Samen met batterij systemen is het interessant om zonne-energie te sturen richting verbruikers. Daarom nemen we u graag mee in het Smart Home verhaal, met zijn intelligente stuureenheid, de Sunny Home Manager. 

Uiteraard zal er ook tijd zijn om vragen te stellen. Want daar dient de dagopleiding voor, onze technische experten zullen u graag te woord staan. Samen bouwen we aan een groenere toekomst. 
 
De doelstelling van de training

U leert in 1 dag een residentiële klantenvraag voor opslagsysteem om te zetten naar een offerte & hoe u het nadien kan installeren en gericht opvolgen. 

De opleiding wordt gegeven door de trainer van SMA Benelux & de technische expert van het SMA hoofdkantoor. Hierdoor zal er zowel Nederlands als Engels gesproken worden tijdens de training. 

Duur: 9u - 17u , broodjeslunch is voorzien
 AGENDA

•    Inzicht in de verschillende toepassingen
•    Batterij-oplossingen op een rij
•    Offerte maken: a.d.h.v. verbruikersprofiel & ontwerp batterij-systeem
•    Installatie & inbedrijfstelling
•    Opvolging
•    SMA Smart Home

SMA roadshow data | Aan de slag met opslag. Verdiep je kennis in een PV-opslagsysteem

29.05.2018 - Lelystad - Inschrijven

30.05.2018 - Vught - Inschrijven

31.05.2018 - Mechelen - Inschrijven