Meer dan ooit evolueert de kennis en de kracht van SMA, ook in het commerciële segment. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Als antwoord op de evoluerende behoeftes in onze sector organiseren we dit jaar samen met Van der Valk Solar Systems roadshows.

Graag nodigen we je uit om kennis te komen maken met onze oplossingen om het maximum uit je SDE+ project te halen, want daar gaan we voor. Jouw succes betekent ook ons succes!

We verwelkomen ook energie-expert Han Pot, om al je vragen omtrent het SDE+ traject te beantwoorden. Maak tijdens de training kennis met onze nieuwste omvormer, de Sunny Tripower CORE1, ’s werelds eerste staande stringomvormer. Hij bespaart je tot 60% tijd door een eenvoudigere logistiek, snellere installatie en een nog gedetailleerdere monitoring.

Leer tijdens de training ook hoe je in een mum van tijd een complete projectcalculatie maakt met de ValkPVplanner, de gratis te gebruiken software van Van der Valk Solar Systems,  wat je nog meer tijd doet besparen.


 

AGENDA

09:00 Welkom & agenda door Nina Noppe, SMA Benelux Sales Director & Denis de Vette, Commercial Director Van der Valk Solar Systems

Ontwikkelingen in de commerciële markt


09:30 SDE+ in detail, Han Pot Directeur Energie Kenniscentrum

Investeren in energiebesparing hoeft niet duur en niet ingewikkeld te zijn. Leer van energie-expert Han Pot aan de hand van tips en trucs hoe je het maximum uit je SDE+ project haalt. Hij gaat dieper in op het verdienmodel van zonnepanelen, laat zien hoe SDE+ kansen biedt voor bedrijven met grootverbruik aansluitingen en geeft mee hoe installateurs zelf een meerwaarde kunnen bieden.


10:30 Pauze


10:45 Voor elk project een aangepaste oplossing met SMA. De verschillende toepassingsgebieden en hun specifieke noden. An Geysenbergh, Trainer & Technical Consultant SMA Benelux
Het dak van een ziekenhuis kan er hetzelfde uitzien als het dak van een magazijn. En toch zijn er verschillen in de gewenste functies en noden. Vanuit voorbeelden tonen we aan dat SMA in alle projecten de geschikte oplossing biedt vermits onze PV-omvormers zoveel meer doen dan het omzetten van zonne-energie. Bied een totaaloplossing naar jouw klant en leer vandaag alle extra mogelijkheden van SMA kennen, zowel naar de installatie zelf als naar de ontwerp- en dienst na verkoopfase. 


12:45 Lunch


13:30 Commerciële systemen & projectcalculatie met de ValkPVplanner, Richard Snel, Account Manager Van der Valk Solar SystemsPojectcalculaties vervelend en tijdrovend? Niet langer met de ValkPVplanner. Met deze gratis te gebruikensoftware maak je in een mum van tijd een complete projectcalculatie. Projectcalculaties met behulp van satellietbeelden

  • Drie ontwerpmethoden m.b.v Google maps
  • Online beheer van jouw projecten
  • 3D-weergave met schaduwsimulatie
  • Voor platte en schuine daken


15:00 Pauze


15:15 Sunny Tripower CORE1 uitgelegd. Installlatie, ingebruikstelling, monitoring & opvolging. An Geysenbergh, Trainer & Technical Consultant SMA Benelux
De nieuwe Sunny Tripower CORE1 moet je gezien hebben. Deze 50 kilowatt omvormer is niet voor niets de winnaar van de Intersolar Award 2017. We kijken samen in detail hoe hij zich eenvoudig laat uitrekenen, installeren, in dienst nemen en opvolgen. Breng alvast je smartphone, tablet of laptop mee en probeer het zelf.


16:45 Einde