Haal meer rendement uit uw energiecentrale

SMA Repowering

Verhoog de prestaties van uw energiecentrale met op maat gemaakte repoweringmaatregelen.

  • verhoog de efficiëntie van een energiecentrale

  • profiteer van oplossingen op maat

  • beperk operationele kosten tot een minimum

Energiecentrales moderniseren

Moderne technologie voor bestaande energiecentrales

Naarmate uw energiecentrale ouder wordt, neemt de kans op materiaalmoeheid toe. Reserveonderdelen en diensten zijn niet altijd gemakkelijk verkrijgbaar. De uitvaltijden van centrales en de exploitatiekosten nemen aanzienlijk toe.

SMA repoweringoplossingen op maat vervangen slecht functionerende en storingsgevoelige componenten. Met moderne omvormers, klantgerichte diensten en intelligente software maken wij uw energiecentrale toekomstbestendig en verhogen wij de efficiëntie. Zo kunt u het volledige potentieel van uw energie- of opslagcentrale benutten.

Wist u dat?

Gids voor compatibiliteit bij repowering

In onze gids vindt u duidelijke en eenvoudige uitleg over moderniseringsoplossingen voor uw energiecentrale.

Download de gids

Voordelen van SMA Repowering

Hogere opbrengsten

Leer meer

Vernieuwde garantie

Leer meer

Verhoogde efficiëntie

Leer meer

Minder exploitatie- en onderhoudskosten

Leer meer

Hogere opbrengsten

Naarmate uw energiecentrale ouder wordt, nemen haar prestaties af. Vooral wanneer onderdelen het plotseling begeven en uw energiecentrale tot stilstand komt. Erger nog, reserveonderdelen zijn niet meer verkrijgbaar of zijn moeilijk te verkrijgen. Dit kan een aanzienlijke invloed hebben op het rendement.

Daarom kan een proactieve modernisering van uw energiecentrale een dure en langdurige stilstand van de centrale voorkomen. SMA biedt op maat gemaakte moderniseringsoplossingen voor uw energiecentrale.

Vernieuwde garantie

Als de fabrieksgarantie van de onderdelenfabrikant al is verstreken, kunnen servicebeurten snel duur worden. Het vervangen van inefficiënte en storingsgevoelige componenten door hoogwaardige apparatuur loont.

Met moderne SMA omvormers profiteert u van de modernste technologie en van de voordelen van de SMA fabrieksgarantie. Met een extralange garantie kunt u zelfs meer dan vijf jaar uitgebreide service genieten.

Verhoogde efficiëntie

Is de fabrikant van uw omvormer niet langer actief op de markt? Als dat het geval is, kan het snel moeilijk worden om de nodige reserveonderdelen te verkrijgen of professionele herstellingen te laten uitvoeren wanneer onderhoud nodig is. De output van uw energiecentrale daalt, en in het ergste geval dreigt de centrale stil te vallen.

Met onze oplossingen op maat kunnen wij uw bestaande energiecentrale onafhankelijk van de fabrikant met moderne SMA omvormers vernieuwen. Zo profiteert u van de nieuwste technologie en van een aanzienlijk hoger rendement.

Lagere exploitatie- en onderhoudskosten

Om een zonnestroomcentrale steeds in de optimale bedrijfsmodus te houden, is een grondige kennis van het systeem vereist. Door de verouderde omvormers te moderniseren, verlaagt u uw onderhouds- en herstellingskosten, vermindert u efficiënt de uitvaltijd van uw energiecentrale en verlaagt u uw exploitatiekosten.

Met onze op maat gemaakte E&O-diensten kunt u uw E&O-uitgaven zelfs nog verder terugdringen. Op deze manier profiteert u van onze uitgebreide service gedurende de volledige levensduur van uw energiecentrale. Ons doel is immers om de winstgevendheid van uw energiecentrale te maximaliseren.

Maak nu een afspraak

Wilt u het volledige potentieel van uw energiecentrale opnieuw benutten? Vul het contactformulier in. Onze experts geven u graag advies op maat van uw moderniseringsmogelijkheden.

Gids voor hermotorisering

In onze gids ontdekt u welke voordelen het moderniseren van uw energiecentrale u oplevert.

Download de gids