InterSOLUTION 2012: SMA focust op innovaties met een rendement van 99% en zijn eerste micro-omvormer

Mechelen, 15 december 2011. SMA, wereldwijd marktleider en technologieleider in de omvormermarkt, zal tijdens InterSOLUTION de focus leggen op innovatie. Dit zowel in technologische innovaties als in de nieuwe diensten die de SMA producten met zich meebrengen.


InterSOLUTION is de enige vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux en hét ontmoetingsforum bij uitstek voor alle professionelen in deze markt.

Kom op de SMA stand (8711) in primeur de Sunny Boy 240 ontdekken, de eerste micro-omvormer van SMA. Een ander absolute primeur is de Sunny Tripower 20000TL HE, de eerste omvormer met een maximaal rendement van 99 procent. Daarnaast kan u ook alles te weten komen over de nieuwe Sunny Boy 3-4-5000TL-21 reeks met mogelijkheid voor blindvermogen.
SMA stelt ook twee nieuwe communicatieproducten voor. De Sunny View toont op eenvoudige manier via een gekleurde touchscreen alle installatiegegevens. De Sunny Home Manager is een communicatieproduct waarmee men het eigen verbruik kan analyseren en optimaliseren.

Verder kunnen de bezoekers op de SMA stand meer leren over de verschillende diensten en oplossingen die SMA zijn klanten en partners aanbiedt. Dit gaat van een gloednieuwe energiemanagement interface via de nieuwe Sunny Home Manager, voordeelprogramma’s via het SMA Bonusprogramma, uitgebreide opleidingen in de PV-technologie en de cutting-edge technologie die SMA in zijn omvormers verwerkt bij de SMA Solar Academy en de uitgebreide service en support via de lokale SMA Service medewerkers.

InterSOLUTION vindt plaats van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 januari 2012 in Flanders Expo in Gent, België.


Over SMA Benelux
Sinds eind 2009 is SMA ook aanwezig in de Benelux met een vestiging in Mechelen, België. Hier beschikt SMA Benelux over een uitgebreide servicedienst waar installateurs snel en professioneel worden bijgestaan. Ook biedt SMA Benelux, in het kader van de SMA Solar Academy, eendaagse cursussen en workshops aan. Via deze opleidingen kan u de SMA producten en innovaties grondig leren kennen.


Over SMA Solar Technology AG
SMA Solar Technology AG, is gevestigd in Niestetal/Duitsland en heeft 19 internationale vestigingen op vier continenten. De SMA-groep biedt momenteel werk aan meer dan 5000 medewerkers en realiseerde in 2010 een omzet van 1.9 miljard euro.
Momenteel beschikt SMA over een jaarlijkse productiecapaciteit van 11.5 gigawatt waardoor dynamische marktontwikkelingen van fotovoltaïsche systemen kunnen bijgehouden worden maar tegelijkertijd ook vraagschommelingen op korte termijn.