Ontdek SMA’s oplossingen voor residentiële en commerciële projecten tijdens Solar Solutions

Mechelen, 14 april, 2015 – Morgen en overmorgen staat SMA Benelux op de Solar Solutions beurs in Expo Haarlemmermeer in Nederland. Bezoekers ontdekken op de SMA stand hoe SMA hun sterke partner is voor alle projecten, van residentieel met de nieuwe Sunny Boy 1.5/2.5 tot commercieel met oplossingen voor grotere projecten.

Residentiële projecten
De Sunny Boy 1.5/2.5 is een volledig nieuwe omvormer met tal van voordelen, een nieuw concept voor inbedrijfstelling en verschillende opties voor monitoring. Wij zullen de nieuwe omvormer tentoonstellen op de stand, het is dus het ideaal moment voor bezoekers om vragen te stellen aan onze experten. Daarnaast stelt SMA de nieuwe Sunny Places voor. Dit is een online monitoringplatform dat tegelijk een internationaal community platform is voor eigenaars van zonnestroominstallaties. 

Commerciële projecten
Op de stand kunnen bezoekers het totaalconcept voor commerciële projecten leren kennen. Ze kunnen ook met de SMA experten praten en bespreken hoe zij hun SDE+ projecten optimaal kunnen uitvoeren.

SMA heeft de voorbije maanden verschillende nieuwe omvormers en monitoringopties op de markt gebracht, specifiek voor het commercieel segment. De FLX PRO 15/17, Sunny Tripower 2000025000TL-30, Sunny Tripower 60, Cluster Controller, Cluster Controller Small Commercial ModBus en Sunny Portal Pro worden allemaal uitgebreid voorgesteld op de stand. 

Lezingen
An Geysenbergh, de SMA Solar Academy trainer, zal twee lezingen geven tijdens de beurs. Een lezing behandelt de mogelijkheden van opslag en energiebeheer. De tweede lezing wordt gegeven tijdens het UNETO-VNI congres en zal ook gaan over energieopslag.

Wanneer kunt u de SMA lezingen volgen?
Woensdag, 15 april - 10:30-11:00 - Congres Uneto-VNI: Is energieopslag het antwoord?
Woensdag, 15 april - 12:45-13:15 - Workshopruimte 2: SMA Smart Home – Lokale productie en opslag: een realiteit

Praktisch
SMA staat op 15 en 16 april op Solar Solutions, op stand D13.
De beurs is open van 10:00 tot 18:00.

Vraag hier een gratis toegangskaart aan met de code 15SOL138.


Over SMA
De SMA Groep is met een omzet van ongeveer 790 miljoen euro in 2014 wereldmarktleider op het gebied van zonne-energie omvormers, een essentieel onderdeel van elke zonnestroominstallatie, en biedt als energiebeheerconcern innovatieve basistechnologieën voor toekomstige energievoorzieningsstructuren aan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niestetal bij Kassel en is in 21 landen vertegenwoordigd. De ondernemingsgroep biedt wereldwijd werkgelegenheid aan meer dan 5000 werknemers. SMA produceert een breed scala omvormers. Daartoe behoren specifieke omvormers voor alle toegepaste typen zonnepanelen en voor alle vermogensgrootten van zonnestroominstallaties. Het productassortiment omvat zowel systeemtechnologie voor op het elektriciteitsnet aangesloten zonnestroominstallaties en ook voor off grid en hybride systemen. Het service-aanbod wordt door uitgebreide diensten en het operationeel beheren van grootschalige zonne-energiecentrales afgerond. Sinds 2008 is de moedermaatschappij SMA Solar Technology AG in de Prime Standard op de effectenbeurs van Frankfurt (S92) genoteerd en in de TecDAX opgenomen.

SMA Benelux
Generaal de Wittelaan 19B
2800 Mechelen
België

Perscontact
Liesbeth Hermans
Marketing Manager SMA Benelux
+32 (0)15 281 250
Liesbeth.Hermans@SMA-Benelux.com 


Disclaimer:
Dit persbericht dient uitsluitend ter informatie en houdt geen aanbod of uitnodiging tot inschrijving of aankoop in, het verkrijgen, behouden of verkopen van effecten van SMA Solar Technology AG (de ”Onderneming“) of een huidige of toekomstige dochteronderneming daarvan (samen met de Onderneming: ”SMA-groep“). Dit persbericht mag evenmin worden opgevat als basis voor een overeenkomst of toezegging in verband met de aankoop of verkoop van effecten van de Onderneming of van een lid van de SMA-groep. Aandelen mogen in de Verenigde Staten van Amerika niet worden aangeboden of verkocht zonder registratie of vrijstelling van registratie zoals is aangegeven in de aangepaste versie van de U.S. Securities Act of 1933.

Dit persbericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten. Toekomstgerichte verklaringen zijn verklaringen die geen feiten uit het verleden beschrijven. Ze omvatten ook verklaringen over onze veronderstellingen en verwachtingen. Deze verklaringen zijn gebaseerd op planningen, ramingen en prognoses waarover de bedrijfsleiding van SMA Solar Technology AG (SMA of onderneming) op dit moment beschikt. Toekomstgerichte verklaringen zijn daarom uitsluitend geldig op de dag waarop ze worden gedaan. Toekomstgerichte verklaringen bevatten door de aard van de zaak risico's en onzekerheden. Verschillende bekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren kunnen ertoe leiden dat de feitelijke resultaten, de financiële situatie, de ontwikkeling of prestatie van de onderneming wezenlijk afwijken van de hier genoemde inschattingen. Tot deze factoren behoren de factoren die SMA in gepubliceerde berichten heeft beschreven. Deze berichten zijn beschikbaar op de SMA website: www.SMA.de. De onderneming neemt geen enkele verplichting op zich om deze toekomstgerichte verklaringen te updaten of aan te passen als gevolg van toekomstige gebeurtenissen of ontwikkelingen.