Sunny Tripower CORE2 Flexibel ontwerp voor commerciële dak- en grondgemonteerde zonnestroominstallaties

Sunny Tripower CORE2 Flexibel ontwerp voor commerciële dak- en grondgemonteerde zonnestroominstallaties

Plan en implementeer commerciële zonnestroomprojecten eenvoudiger en kostenefficiënter. De nieuwe SMA stringomvormer Sunny Tripower CORE2 met 110 kW aan vermogen biedt installateurs maximale flexibiliteit bij het implementeren van commerciële dak- en vrijeveldsystemen. Bij zonnestroomsystemen met de Sunny Tripower CORE2 kan ook rekening worden gehouden met verschillende module-oriëntaties, zodat systeembeheerders in de loop van de dag altijd het hoogste energierendement behalen. Bovendien profiteren ze van toekomstbestendige opslagintegratiemogelijkheden en directe verkoop van zonne-energie.

"De Sunny Tripower CORE2 rondt ons portfolio op het gebied van commerciële zonnestroom-omvormers af", zegt Mathias Strippel, Platform Product Manager Power Conversion bij SMA. “De ultramoderne stringomvormer van 110 kW is perfect voor de toenemende vereisten bij huidige en toekomstige commerciële zonnestroomsystemen en biedt installateurs maximale flexibiliteit bij constructie op het dak en op de grond gemonteerde systemen, aangezien de 12 MPP-trackers ook zorgen voor verschillende module-oriëntaties en schaduwen. Exploitanten van zonnestroominstallaties behalen in de loop van de dag altijd de hoogste opbrengsten en verhogen zo hun gebruik van zonne-energie.”

De Sunny Tripower CORE2 heeft 12 MPP-trackers en 24 strings, wat zorgt voor maximale flexibiliteit als het gaat om systeemontwerp en installatie. Hiermee is tot 150% overdimensionering van de zonnestroom-generator mogelijk en is hij geschikt voor zonne-energieprojecten met maximaal 1.100 V DC. De geïntegreerde SMA ShadeFix-softwareoplossing minimaliseert de impact van schaduw, terwijl de geïntegreerde SMA Smart Connected-service een automatische melding geeft als zich een storing voordoet en verlaagt zo de service- en onderhoudskosten. De Sunny Tripower CORE2 is ook geschikt voor tweezijdige zonnestroom-modules.

De Sunny Tripower CORE2 zal worden verzonden vanaf Q3, 2020.

Op 22 juni presenteren SMA-experts de Sunny Tripower CORE2 op het online evenement 'Let's talk energy. POWER ON!'.
Alle informatie hierover is hier te vinden.

Alle informatie over de nieuwe Sunny Tripower CORE2 is te vinden op de website.


Over SMA
Als wereldwijd toonaangevende specialist in fotovoltaïsche installatietechniek bepaalt de SMA-Groep vandaag de norm voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen.Als wereldwijd toonaangevende specialist in fotovoltaïsche installatietechniek bepaalt de SMA-Groep vandaag de norm voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen. Het aanbod van SMA omvat een breed gamma aan efficiënte fotovoltaïsche omvormers, alomvattende systeemoplossingen voor fotovoltaïsche systemen van alle vermogenscategorieën, intelligente energiemanagementsystemen en oplossingen voor accuopslag, evenals complete oplossingen voor fotovoltaïsche, hybride dieseltoepassingen. Digitale energiediensten en een uitgebreide dienstverlening, met inbegrip van - onder meer – de exploitatie en het onderhoud van fotovoltaïsche centrales vervolledigen het aanbod van SMA. De omvormers van SMA werden wereldwijd in meer dan 190 landen geïnstalleerd, goed voor een totaal vermogen van zo'n 85 gigawatt. De meermaals bekroonde technologie van SMA wordt beschermd door meer dan 1.500 patenten en gebruiksmodellen. Sinds 2008 is de moedermaatschappij van de Groep, SMA Solar Technology AG, genoteerd aan de Prime Standard van de Frankfurt Stock Exchange (S92) en is genoteerd in de SDAX-index.


SMA Solar Technology AG
Sonnenallee 1
34266 Niestetal
Duitsland

Hoofd bedrijfscommunicatie:
Anja Jasper
Tel. +49 561 9522-2805
Presse@SMA.de

Perscontact:
Susanne Henkel
Manager Bedrijfspers
Tel. +49 561 9522-1124
Presse@SMA.de


Disclaimer:
Dit persbericht dient slechts ter informatie en vormt geen aanbod of uitnodiging om in te schrijven op effecten van SMA Solar Technology AG (de "Vennootschap") of van enige huidige of toekomstige dochteronderneming van de Vennootschap (samen met de Vennootschap de "SMA-Groep" genoemd), of deze effecten te verwerven, aan te houden of te verkopen. Dit persbericht mag evenmin als basis dienen van en evenmin als betrouwbare bron worden beschouwd voor contracten voor de aankoop van of het inschrijven op effecten van de Vennootschap of een ander lid van de SMA-Groep, of voor andere verplichtingen. Effecten mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten van Amerika zonder registratie of vrijstelling van registratie onder de Wet op de effecten (Securities Act) van 1933 in geamendeerde vorm.

Dit persbericht bevat mogelijk verklaringen die uitspraken doen over de toekomst. Uitspraken over de toekomst zijn uitspraken die geen feiten uit het verleden beschrijven. Ze bevatten ook verklaringen over onze aannames en verwachtingen. Deze verklaringen zijn gebaseerd op plannen, schattingen en prognoses die de Raad van Bestuur van SMA Solar Technology AG (SMA of vennootschap) op dit moment beschikbaar heeft. Uitspraken over de toekomst zijn daarom alleen geldig op de dag dat ze worden gedaan. Uitspraken over de toekomst bevatten van nature risico's en onzekere elementen. Verschillende bekende en onbekende risico's, Diverse bekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren kunnen leiden tot aanzienlijke verschillen tussen de werkelijke resultaten, de financiële positie, de ontwikkeling of de prestaties van de onderneming en de hier gegeven schattingen. Deze factoren zijn onder meer de factoren die SMA bespreekt in de rapporten die het bedrijf publiceert. Deze rapporten zijn beschikbaar op de website van SMA (www.SMA.de). De onderneming aanvaardt geen enkele verplichting om deze uitspraken over de toekomst bij te werken of aan te passen aan toekomstige gebeurtenissen of ontwikkelingen.