SMA Residential Solutions - Begin vandaag nog uw zonne-toekomst

Stap nu in en bespaar op uw energiekosten met de Residential Solutions van SMA

Ontdek onze krachtige SMA Residential Solutions die intelligente zonnetechnologie en diensten combineert om in privéhuishoudens milieuvriendelijke zonnestroom te produceren en zo tegelijk de energiekosten gevoelig te verlagen. Energie kan een enorme kostenfactor zijn, onze energiebehoefte stijgt immers dag na dag. Privéhuishoudens zijn vandaag de dag niet langer alleen verbruikers van energie, een steeds toenemend aantal wordt ook zelf stroomopwekker of zelfs leverancier. Dit betekent ook dat ze de kosten zelf in de hand hebben. Met de SMA Residential Solutions zegt u de stijgende energiekosten vaarwel en gaat u vandaag al de energiewereld van de toekomst in.


Als je er één kent, ken je ze allemaal: alle residentiële SMA omvormers zijn hetzelfde

SMA omvormers voor het residentiële segment hebben nu allemaal dezelfde functionaliteiten binnen de Sunny Boy en Sunny Tripower productfamilies. Installateurs profiteren van een snelle en eenvoudige installatie dankzij de identieke opbouw van de toestellen. Innovatieve kenmerken, zoals geïntegreerd schaduwbeheer en gratis monitoring door SMA, garanderen de eigenaars van zonnestroominstallaties de hoogste energieopbrengsten. Bekijk in dit overzicht in detail alle geïntegreerde functionaliteiten in de residentiële omvormers.

SMA Residential Solutions – slim van in het begin
Steeds de passende oplossing

Up to
 

30%

lower energy costs

Produceren en optimaliseren

In de eerste stap ontwerpt u uw optimale PV-systeem met:
Krachtige omvormers en optimizers voor zonnepanelen

Produceren en optimaliseren

Up to
 

50%

lower energy costs

Opslaan en beheren

Breid uw PV-systeem uit met:

Efficiënte batterij-omvormers en bewakings- en besturingsapparatuur

Opslaan en beheren

Services & Ondersteuning

SMART CONNECTED voor een automatische omvormer bewaking

SMA GARANTIEPROGRAMMA met tot 25 jaar garantie

SUNNY DESIGN systeemplanning - de eenvoudige manier

SUNNY PORTAL / SUNNY PLACES voor een gemakkelijke inbedrijfstelling en bewaking

Calculation is based on average values for the German market

Modulair systeem
Met de Residential Solutions van SMA haalt u niet alleen het maximum uit uw zonnesysteem maar kunt u ook uw totale energiekosten verminderen. Onze oplossingen zijn modulair opgebouwd en bestaan uit verschillende krachtige componenten. Het voordeel: u kunt instappen volgens uw noden en budget, en uw installatie later stelselmatig uitbreiden.

Alles wat met energie te maken heeft
Of u nu energie produceert, opslaat, verbruikt of zelfs verkoopt: voor al deze gevallen heeft SMA de nieuwste technologieën en geautomatiseerde diensten in huis zodat u optimaal bent uitgerust. Tegelijk kunt u dankzij intelligent energiebeheer al deze aspecten, die vroeger losstonden van elkaar, gaan koppelen. Het systeem maakt zo een kostenbesparend gebruik mogelijk van bijvoorbeeld wasmachine, verwarming, ventilatie en klimaatregeling, en laat toe om elektrische voertuigen voordelig op te laden.

Kies de passende oplossingsmodule

Produceren

Optimaliseren

Opslaan

Beheren

SMA Sunny Tripower 3.0-6.0

SMA Service en Tools

Alomvattende diensten die het leven makkelijk maken

Aantrekkelijke tools