Het is de moeite waard!

SMA Cashbackactie voor gekwalificeerde installateurs

SMA Cashbackcampagne voor gekwalificeerde installateurs

Hoe werkt de SMA Cashbackactie?

Welkom bij de SMA Cashbackactie! Registreer je nu, installeer SMA toestellen en krijg geld terug!

Als installateur verzamel je cashbackbedragen voor je bedrijf voor de Sunny Tripower Smart Energy (5.0, 6.0, 8.0 en 10.0), Sunny Home Manager, Sunny Tripower CORE2 en de SMA EV Charger Business zodra je deze toestellen hebt geïnstalleerd en geregistreerd. De promotieperiode begint op 01.03.2024 en eindigt op 31.08.2024. Wij betalen de cashbackbedragen die je bedrijf binnen de promotieperiode heeft verzameld op twee momenten uit. Het desbetreffende Cashback-bedrag zal op 31 mei 2024,en 31 augustus 2024 worden vastgesteld en na 6 weken worden overgemaakt op de bankrekening die op het Cashback-account staat vermeld.

Registreer je installatiebedrijf en alle werknemers die toestellen installeren bij de SMA-cashbackcampagne.

Stap 1

Registreer je installatiebedrijf en alle werknemers die toestellen installeren voor de SMA Cashbackactie. Dat kan onderaan deze pagina via het registratieformulier. 

Koop SMA-toestellen aan, installeer ze en registreer ze via het SMA Sunny Portal, Sunny Portal Powered by EnnexOS of de SMA-cashbackwebsite.

Stap 2

Koop SMA toestellen aan, installeer ze en registreer ze via het Sunny Portal, Sunny Portal Powered by EnnexOS of de SMA cashbackwebsite.

Ontvang het geld rechtstreeks op je bankrekening.

Stap 3

Ontvang het geld rechtstreeks op je bankrekening.

Hoeveel bedragen de cashbackbonussen?

Per SMA toestel (geïnstalleerd en geregistreerd)

Cashbackbedrag


Sunny Tripower 5.0 Smart Energy

€158


Sunny Tripower 6.0 Smart Energy

€160


Sunny Tripower 8.0 Smart Energy

€163


Sunny Tripower 10.0 Smart Energy

€167


Sunny Home Manager

€150


Sunny Tripower CORE2

€385


SMA EV Charger Business

€130

Voorbeeld berekening

Voorbeeld berekening

Bijvoorbeeld: als je de Sunny Home Manager samen met de Sunny Tripower 10.0 Smart Energy installeert en registreert, krijg je € 317 terug!

Krijg € 317 terug voor de SMA Home Energy Solution!

Het is de moeite waard!

Krijg € 317 terug voor de SMA Home Energy Solution!

Vraag nu je cashbackbonus aan

Hoe registreer je de SMA toestellen?

Om cashback van SMA te ontvangen, moet je bedrijf geregistreerd zijn voor de cashbackactie en de bovenvermelde toestellen moeten binnen de actieperiode zijn geïnstalleerd en geregistreerd.

Registratie is heel eenvoudig en kan via drie online interfaces: ofwel registreer je je toestellen via de SMA Cashbackwebsite, ofwel via het SMA Sunny Portal of Sunny Portal Powered by ennexOS. Het voordeel van het Sunny Portal en Sunny Portal Powered by ennexOS is dat de actietoestellen van deze SMA Cashbackactie automatisch worden geregistreerd zodra je een klantaccount hebt aangemaakt en je je klantnummer er hebt bewaard.

Op de cashbackwebsite vind je ook alle nuttige informatie over uw SMA Cashback, bijvoorbeeld een overzicht van je geregistreerde toestellen en de bedragen die je hebt verzameld.

Details van de promotie

Deelnamevoorwaarden

Deelnamevoorwaarden

Bekijk nu de deelnamevoorwaarden en alle belangrijke details over de SMA Cashbackactie.

Deelnamevoorwaarden lezen
Informatie over de registratie

Download de flyer

Hoe moet je alles registreren? Wat is de status van mijn cashbackbonussen? We hebben alles voor je samengevat in deze flyer.

Flyer lezen

SMA Cashback nu activeren

Ben je bedrijfsleider van een bedrijf dat PV-systemen verkoopt en installeert? Registreer jezelf en je werknemers dan meteen en zorg ervoor dat je de SMA cashbackbedragen uitbetaald krijgt!

Ben je werknemer van een bedrijf dat PV-systemen verkoopt en installeerten wil je samen met je collega's SMA-cashback verzamelen? Geweldig! Enkel het management van je bedrijf mag zich registreren, maar alle werknemers die SMA toestellen installeren, kunnen worden geregistreerd door het management en kunnen SMA cashbackbedragen verzamelen. Breng het management gewoon op de hoogte van de SMA Cashbackactie. Zodra je bedrijf en alle collega's geregistreerd zijn, kunt je aan de slag!

Jammer genoeg is het niet mogelijk voor eigenaars of dealers van PV-systemen om zich te registreren.

SMA Cashback nu activeren

Vragen en antwoorden

Kunnen toestellen automatisch worden overgedragen van het Sunny Portal naar de SMA cashbackwebsite?

Je kan de automatische registratie van je SMA toestellen via het Sunny Portal en het Sunny Portal powered by ennexOS snel en eenvoudig activeren:

Voer het SMA klantnummer van je bedrijf in alle gebruikersprofielen in het Sunny Portal of Sunny Portal Powered by ennexOS in van waaruit toestelgegevens automatisch moeten worden overgedragen. Je kan de instructies voor registratie bekijken door de flyer hierboven te downloaden bij de rubriek 'Hoe registreer je de SMA toestellen'.

Het klantnummer moet juist zijn voor de over te dragen toestellen; overdracht van toestelgegevens met terugwerkende kracht is niet mogelijk.

Alle toestellen die voldoen aan de voorwaarden voor de SMA Cashbackcampagne worden geregistreerd.

De gegevens van Sunny Portal en Sunny Portal powered by ennexOS worden één keer per dag automatisch verzonden en weergegeven in het statusoverzicht op de cashbackwebsite.


Waarom worden toestellen in mijn statuslijst weergegeven als toestellen die niet in aanmerking komen voor een bonus?

Het kan gebeuren dat toestellen in je statuslijst worden weergegeven als toestellen die niet in aanmerking komen voor een bonus omdat ze de geldigheidsdatum hebben overschreden. Dat kan te wijten zijn aan een speciale functie van het Sunny Portal of Sunny Portal powered by EnnexOS. Als bijvoorbeeld de status van een systeem verandert, of profielen worden aangepast of toegevoegd, kunnen toestelgegevens van dit systeem als een update worden verzonden. Het cashbacksysteem ontvangt deze gegevens automatisch en geeft in de status weer dat dit een ouder product is dat niet in aanmerking komt voor een bonus. Uiteraard hoeft je voor dergelijke toestellen niets te ondernemen.


Hoe kan ik mijn bankgegevens veranderen?

Wij betalen de cashbackbedragen die je bedrijf binnen de promotieperiode heeft verzameld op twee momenten uit. Het desbetreffende Cashback-bedrag zal op 31 mei 2024, en 31 augustus 2024 worden vastgesteld en na 6 weken worden overgemaakt op de bankrekening die op het cashbackaccount staat vermeld. De verzamelde cashbackbedragen worden uitbetaald op de bankrekening die je voor je bedrijf hebt opgegeven. Controleer of je bankgegevens juist zijn om ervoor te zorgen dat je de cashback ontvangt. Je kunt je bankgegevens bijwerken via de link 'Hier vind je je bankgegevens'. Belangrijk: alleen cashbackbeheerders kunnen de link zien en de bankgegevens daar aanpassen.


SMA Cashback

Ja, ik doe mee aan de SMA Cashbackactie!

SMA nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor Sunny News, de maandelijkse nieuwsbrief van SMA. Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden doorgegeven aan Salesforce Pardot – de gecertificeerde nieuwsbrief en marketing automation software van Salesforce.*

*Meer informatie vind je in de ‘Verklaring gegevensbescherming’ van SMA Benelux. Je hebt het recht om op elk moment je toestemming in te trekken.


Contactpersoon voor cashback

Om deel te nemen aan de SMA-cashbackcampagne moet er een contactpersoon voor cashback worden opgegeven. Voer de naam in van de persoon die de accountbeheerder en contactpersoon voor cashback wordt voor de cashbackbedrijfsaccount. Die persoon moet bevoegd zijn om het geregistreerde bedrijf te vertegenwoordigen, bv. de eigenaar, management enz.

Verklaring*

Hierbij verklaar ik dat alle gegevens in dit formulier juist en volledig zijn. De juistheid van deze gegevens kan door SMA Solar Technology AG worden gecontroleerd.


Extra werknemers

Heb je werknemers die toestellen installeren en cashbackbedragen zullen verzamelen? Registreer ze dan hier. Hierbij kunnen de geregistreerde werknemers SMA Cashback voor je bedrijf verzamelen en toegang krijgen tot de cashbackaccount.

Werknemer 1
Werknemer 2
Werknemer 3
Werknemer 4
Werknemer 5
Werknemer 6
Werknemer 7
Werknemer 8
Werknemer 9
Werknemer 10

Werknemers toevoegen


Werknemers verwijderen


Sunny Portal-contactpersoon

Wil je Sunny Portal of Sunny Portal powered by ennexOS gebruiken voor automatische registratie? Voer de naam in van de persoon die als contactpersoon voor Sunny Portal-registraties moet worden opgeslagen. Die persoon ontvangt e-mailmeldingen als er vragen zijn over cashbackregistratie voor toestellen die zijn overgedragen van Sunny Portal.

Sunny Portal-contactpersoon

Sunny Portal-contactpersoon toevoegen


Sunny Portal-contactpersoon verwijderen