Omvormer vervangen

Door te klikken op deze link, komt u terecht op het SMA Online Service Center. U kan hier terecht voor het vervangen van een omvormer en het contacteren van de gewenste SMA dienst. Bij het openen van deze site zal u zien dat deze in het Engels staat, maar na het ingeven van uw gegevens zal dit veranderen naar Nederlands (of een andere taal van uw keuze). U kan uw vraag dus perfect in het Nederlands stellen.

De vlotste manier om een vervangtoestel aan te vragen, is een nieuwe aanvraag te lanceren en daarin het veld ‘exchange’ in te geven.

Wat zijn de voordelen van deze manier van werken:

  1. Via dit systeem kan een Sunny Portal Plants rechtstreeks geïmporteerd worden. Zo kan er korter op de bal gespeeld worden, op een zo transparant mogelijke manier.
  2. U krijgt er een overzicht van uw SMA aanvragen (tickets) van de voorbije 3 maanden: dit is overzichtelijk voor de facturatie van de SMA servicebijdrage.
  3. Op deze manier wordt alle informatie gestructureerd weergegeven en opgevolgd. Gevolg: een duidelijkere communicatie én een snellere oplossingsaanlevering.
  4. Voor elke vervanging binnen de garantie kan u als installateur een Forfaitaire vergoeding aanvragen.
Start omvormer vervangen