Logo_Linkedin
Logo_Facebook
Logo_Wordpress
Logo_YouTube

PV installatie met SMA omvormers, testimonial: Edison Energy

Projectontwikkelaarsbureau Edison Energy vertelt vanop het dak van een 1 MW installatie in Houthalen (België) waarom zij graag voor SMA kiezen. (Project informatie: 2011 - 8500 zonnepanelen en 57 omvormers van SMA, type Sunny Tripower 17000 TL.)

Bekijk hier de video

PV installatie met SMA’s Sunny Tripower CORE1 omvormer, getuigenis Bink Solar

Bink Solar installeert de eerste SMA Sunny Tripower CORE1 bij Lodders boomkwekerij te Nederland en vertelt waarom ze voor SMA hebben gekozen. (Project informatie: 2017 - 420 zonnepanelen en 2 omvormers van SMA, type Sunny Tripower CORE1)

Bekijk hier de video

Haal meer zon uit de schaduw

Optimizers kunnen hun nut hebben, tenminste als u ze slim inzet. Door gericht de SMA optimizer aan panelen toe te voegen die schaduw trotseren of afwijkend liggen, haalt u de maximale energie uit uw zonnepanelen. Het is dus niet nodig om dan overal optimizers te plaatsen want de andere hebben geen nut tenzij u aan paneel monitoring wilt doen.

Bekijk hier de video

Laat schaduw de pret niet bederven

Zonnepanelen zijn niet gemaakt om in de schaduw te liggen. Een dagdeel schaduw zoals schaduw van wolken, bladeren, een schouw of dakkapel kan geen kwaad, tenminste als uw omvormer er slim mee omspringt. SMA zonnestroom omvormers zijn innovatief en bekijken het geheel om er de meeste elektriciteit uit te halen. Dit levert u extra energie, zonder extra investering.

Bekijk hier de video

Hogere opbrengsten met de SMA Power+ Solution

Geen enkele dakuitdaging te groot voor de SMA Power+ Solution. De nieuwe technologie van SMA maximaliseert het energierendement van de zonnestroominstallatie en bespaart u tijd en geld.

Bekijk hier de video

Sunny Boy 3.0-5.0 met SMA Smart Connected

Het is nu nog eenvoudiger om zonne-energie op te wekken. Dat komt omdat de nieuwe Sunny Boy van SMA voor het eerst uitgerust is met de geïntegreerde SMA Smart Connected service. Zo kan u punten scoren bij uw klanten en ook zelf van de voordelen genieten.

Bekijk hier de video