SMA kondigt promo-aanbieding van micro-omvormer Sunny Boy 240 aan.

Mechelen, 15 september 2015 – SMA lanceert een uitzonderlijk aanbod voor de haar micro-omvormer Sunny Boy 240! Doel is om zonne-energie nog toegankelijker te maken voor iedereen via een vernieuwde kennismaking met SMA’s micro-omvormer. Deze aanbieding loopt in samenwerking met het SMA Authorized Distributor-netwerk in de Benelux, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Tot 31 december 2015 krijgen installateurs van zonnestroominstallaties bij de aankoop van een Sunny Boy 240 micro-omvormer van SMA de Sunny Multigate en bepaalde accessoires  gratis meegeleverd. Alle details van deze promotie zijn verkrijgbaar bij de SMA Authorized Distributors.

De Sunny Boy 240 is bij uitstek geschikt voor residentiële systemen met deelschaduw, een complexe dakstructuur en/of verschillende dakoriëntaties. Dankzij de Plug and Play-bekabeling bespaart de  installateurs heel wat tijd uitsparen tijdens de installatie. De reeds voorgemonteerde AC-aansluitingen en aansluitkabels moeten enkel nog op hun plaats geklikt worden. Zo garandeert SMA maximale veiligheid tegen minimale inspanning.


"Met een micro-omvormer-oplossing van SMA, kiezen installateurs voor betrouwbaarheid en de beste service", aldus Jan Van Laethem, SMA regiomanager van West-Europa, "De sterke prestaties van de Sunny Boy 240 resulteren in een verhoogd rendement en geringe operationele kosten."

Installateurs genieten van een gratis, betrouwbare, en storingsvrije monitoring van de zonnepanelen dankzij SMA’s Sunny Portal. De eindgebruiker heeft dan weer een uitstekend zicht op zijn installatie dankzij het gebruiksvriendelijke Sunny Places, binnenkort ook beschikbaar in het Frans en  Nederlands. De micro-omvormer van SMA is een sterk geïntegreerde oplossing  en heeft dus een langere levensduur.


Over SMA
De SMA groep is met een verwachte omzet van meer dan 790 miljoen euro in 2014 wereldmarktleider op het gebied van zonnestroom omvormers, een essentieel onderdeel van elke zonnestroominstallatie, en biedt als energiebeheerconcern innovatieve basistechnologieën voor toekomstige energievoorzieningstructuren aan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Niestetal bij Kassel en is in 21 landen vertegenwoordigd. De ondernemingsgroep biedt wereldwijd werkgelegenheid aan meer dan 5000 werknemers. SMA produceert een breed scala omvormers. Daartoe behoren specifieke omvormers voor alle toegepaste typen zonnepanelen en voor alle vermogensgrootten van zonnestroominstallaties. Het productassortiment omvat zowel systeemtechnologie voor op het elektriciteitsnet aangesloten zonnestroominstallaties en ook voor eiland- en hybride systemen. Het serviceassortiment wordt door uitgebreide services en het operationeel beheren van grootschalige zonne-energiecentrales afgerond. Sinds 2008 is de moedermaatschappij SMA Solar Technology AG genoteerd in de Prime Standard op de effectenbeurs van Frankfurt (S92) en opgenomen in de TecDAX.

SMA Benelux
Generaal de Wittelaan 19B
2800 Mechelen
België

Perscontact
Liesbeth Hermans
Marketing Manager SMA Benelux
+32 (0)15 281 250
Liesbeth.Hermans@SMA-Benelux.com 


Disclaimer:
Dit persbericht dient uitsluitend ter informatie en houdt geen aanbod of uitnodiging tot inschrijving of aankoop in, het verkrijgen, behouden of verkopen van effecten van SMA Solar Technology AG (de ”Onderneming“) of een huidige of toekomstige dochteronderneming daarvan (samen met de Onderneming: ”SMA-groep“). Dit persbericht mag evenmin worden opgevat als basis voor een overeenkomst of toezegging in verband met de aankoop of verkoop van effecten van de Onderneming of van een lid van de SMA-groep. Aandelen mogen in de Verenigde Staten van Amerika niet worden aangeboden of verkocht zonder registratie of vrijstelling van registratie zoals is aangegeven in de aangepaste versie van de U.S. Securities Act of 1933.

Dit persbericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten. Toekomstgerichte verklaringen zijn verklaringen die geen feiten uit het verleden beschrijven. Ze omvatten ook verklaringen over onze veronderstellingen en verwachtingen. Deze verklaringen zijn gebaseerd op planningen, ramingen en prognoses waarover de bedrijfsleiding van SMA Solar Technology AG (SMA of onderneming) op dit moment beschikt. Toekomstgerichte verklaringen zijn daarom uitsluitend geldig op de dag waarop ze worden gedaan. Toekomstgerichte verklaringen bevatten door de aard van de zaak risico's en onzekerheden. Verschillende bekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren kunnen ertoe leiden dat de feitelijke resultaten, de financiële situatie, de ontwikkeling of prestatie van de onderneming wezenlijk afwijken van de hier genoemde inschattingen. Tot deze factoren behoren de factoren die SMA in gepubliceerde berichten heeft beschreven. Deze berichten zijn beschikbaar op de SMA website: www.SMA.de. De onderneming neemt geen enkele verplichting op zich om deze toekomstgerichte verklaringen te updaten of aan te passen als gevolg van toekomstige gebeurtenissen of ontwikkelingen.