Door te klikken op deze link, komt u terecht op het SMA Online Service Center. U kan hier onder andere terecht voor het vervangen van een omvormer en het contacteren van de gewenste SMA dienst. U zal zien dat deze website (nog) niet in het Nederlands, maar volledig in het Engels is uitgewerkt.Toch willen wij benadrukken dat u uw vraag perfect in het Nederlands kunt stellen. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt.

Als u uw registratieproces succesvol hebt doorlopen, komen al uw gegevens rechtstreeks terecht in onze systemen, wat een snellere verwerking bevordert.

Wat zijn de voordelen van deze manier van werken:
1. Via dit systeem kan een Sunny Portal Plants rechtstreeks geïmporteerd worden. Zo kan er korter op de bal gespeeld worden, op een zo transparant mogelijke manier.
2. U krijgt er een overzicht van uw SMA aanvragen (tickets) van de voorbije 3 maanden: dit is overzichtelijk voor de facturatie van de SMA servicebijdrage.
3. Op deze manier wordt alle informatie gestructureerd weergegeven en een overdaad aan e-mails vermeden. Gevolg: een duidelijkere communicatie én een snellere oplossingsaanlevering.


Start Contact form